1. Home
  2.  » Prefab Specialist voor leidingwerk en verdeelleidingen

Prefab Specialist voor leidingen leidingwerk distributieleidingen

De Prefab Specialist BV in Veenendaal is expert op het gebied van prefab leidingwerk en distributieleidingen. Ze zijn geschikt voor centrale verwarming, gekoeld water, gas, stoom en lucht. Wij produceren onze leidingen hoofdzakelijk in staal, maar rvs en kunststoffen zijn desgewenst ook mogelijk. De maatvoering van de stalen buizen loopt van DN 10 tot en met DN 600. Prefab producten zijn leverbaar in losse of geassembleerde buisdelen voor opgebouwde verdelers. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en volledig op maat gemaakt. Wilt u deskundig advies over een eenvoudig of complex fabricaat? Neem gerust contact met ons op.

Wat houdt de prefabvorm in?

In de fabriek van de Prefab Specialist maken we gemak. Want dat is prefab. Vooraf gefabriceerde buizen in elkaar lassen op een bouwplaats met weinig ruimte kost u onnodig veel manuren en een te lange doorlooptijd. Door gebruik te maken van pasklare buizen bespaart u veel tijd, geld en ergernis. We maken alle onderdelen van tevoren pasklaar in onze fabriek. Daarna worden ze in elkaar gezet met groefkoppelingen of gelast. Prefab kent veel mogelijkheden voor het prefabriceren.

Prefab leidingen De Prefab Specialist Veenendaal
prefab leidingwerk
Prefab distributieleidingen

Prefab leidingen, distributieleidingen mogelijkheden

Voorgefabriceerde buizen kennen vrijwel onbeperkte mogelijkheden. U kunt ze toepassen in technische ruimten, schachten en verdiepingen. Buizen voor techniekruimten en schachten leveren wij desgewenst compleet met beugels en groefkoppelingen. Daarnaast kunnen we andere soorten leidingen voor u maken zoals transportleidingen, distributieleidingen en sprinklers.

Afwerking van de producten

Afhankelijk van de soort constructie werken we de pasklare leidingen af in onze werkplaats. Deze oppervlaktebehandeling kan bestaan uit menie, primer of een hoogwaardige kwaliteit poedercoating in de RAL-kleur van uw keuze. Desgewenst kunnen we bepaalde onderdelen galvaniseren.

Voordelen prefab buizen

De Prefab Specialist helpt u te besparen en de kwaliteit van uw systeem te verbeteren. Prefab leidingwerk en technische ruimtes hebben voor u de volgende pluspunten:

  • Snellere doorlooptijd
  • 30% kostenbesparing
  • Hogere kwaliteit
  • Deskundige monteurs

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor prefabricage van uw leidingen? Maak een afspraak  via 06-212 616 02 of per e-mail.

De Prefab Specialist, voor leidingwerk in staal

 

De Prefab Specialist - Generatorstraat 13a - 3903 LH  Veenendaal

Website door: DKGS Agency
SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning