1. Home
  2.  » Prefab leidingen lassen en monteren

Prefab Specialist voor buizen lassen en montage

Prefab buizen lassen en de montage daarvan is economischer dan lassen op de bouwplaats. Door gebrek aan ruimte en ondeskundig personeel lopen de manuren vaak flink in de papieren. Het gevolg is een te lange doorlooptijd, irritatie en hoge kosten. Door te kiezen voor geprefabriceerde buizen, lost u dergelijke problemen voor altijd op. We hebben in eigen fabriek alle ruimte voor de fabricage en het lassen van prefab leidingen. De lassers en monteurs zijn allemaal gecertificeerd en kunnen onder de beste omstandigheden hun werk doen. Hierdoor verbetert ook de kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor stalen buizen met een maatvoering van DN 10 tot en met DN 600.

Tekeningen laswerk 

Wij werken op basis van werktekeningen. In geval van laswerk voldoen ook uw mondelinge instructies. U kunt een tekening in 2 uitvoeringen bij ons aanleveren:

  • Tekening met bemate aanzichten
  • Schets met maatvoering, eventueel handmatig
Prefab buizen lassen en montage
Prefab leidingen lassen is specialistenwerk
Prefabricatie stalen leidingen, skids, verdelers

Lastechnieken

Prefab leidingen lassen en monteren hiervan is specialistenwerk. Bij verdelers en skids zijn de onderdelen vaak niet zonder laswerk of montage aan elkaar te bevestigen. Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van laswerk en montage kunnen we u als professional uitstekend van dienst zijn. Afhankelijk van de toepassing gebruiken we voor het lassen van onze prefab buizen een MIG MAG, TIG of elektrode laskwaliteit.

Onze lasspecialisaties

Naast monteren en lassen, kunnen wij als lasspecialist ook ander laswerk voor u uitvoeren. Op locatie of in onze fabriek. Lastechnieken waarin we zijn gespecialiseerd, zijn:

  • MIG/MAG
  • TIG
  • Autogeen
  • Elektrodelassen

Prefab monteren op locatie

Afhankelijk van het product en de toepassing, kan het voorkomen dat wij een deel van het laswerk en het monteren op locatie moeten uitvoeren. In dat geval komen we naar u toe met onze prefab servicebus.

Wilt u meer informatie of deskundig advies over prefab lassen en monteren of hebt u andere vragen? Bel ons gerust. U bereikt ons via 06-212 616 02 of per e-mail.

De Prefab Specialist - Generatorstraat 13a - 3903 LH  Veenendaal

Website door: DKGS Agency
SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning