1. Home
  2.  » Advies prefab constructies de Prefab specialist

Prefab Specialist adviseur voor al uw advies

Goed advies bij de keuze van uw prefab constructie is voor u als klant zeer belangrijk. Naast de fabricage van prefab leidingen en prefab constructies voorziet onze adviseur u graag van goede informatie over alles wat met prefabricage te maken heeft.

Adviseur materiaalkeuzes, laskwaliteiten, afwerking

Vooral voor wat betreft de materiaalkeuzes, laskwaliteiten, afwerking en de opzet van tekenwerk kunnen onze raadgevingen van onschatbare waarde zijn. In een introductiegesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of per e-mail. De uitvoeringsdetails bespreken we in een later stadium. Bij de montage van onderdelen kunnen we u bouwbegeleiding geven.

Advies tekenwerk van uw constructie

Hebt u advies nodig voor uw nieuwe constructie? Onze adviseur kunt u op elk moment inschakelen om met u mee te kijken op de tekening en u te informeren. Voor een juiste fabricage van uw prefab product hebben wij het volgende van u nodig:

  • Tekeningen met bemate aanzichten
  • Schetsen met maatvoering, eventueel handmatig
Deskundig prefab advies krijgt u bij De PrefabSpecialist
SKids verdelers prefab leidingen
De PrefabSpecialist adviseur, fabrikant

De juiste materiaalkeuze voor uw constructie

Onze adviseur is  er ook voor vakkundige raadgeving over de juiste keuze van de materialen. Behalve een goede tekening, zijn de gekozen materialen cruciaal. Naarmate de toepassing verschilt, verschillen vaak ook de uitrusting. Zo zijn prefab leidingen in staal de meest gebruikte buizen. In sommige gevallen is echter rvs of kunststof gewenst. Daarbij is de materiaalkeuze afhankelijk van de verbindingssystemen zoals lassen, laskwaliteit en koppelingen. Verder bespreekt onze adviseur de details over eventuele isolatie. Is isoleren wel of niet mogelijk en zo ja, welke soort isolatie is het meest geschikt.

Transport van uw prefab producten

Naast een goed doordachte raadgeving over de tekening en materiaalkeuzes komt ook het logistieke vraagstuk aan de orde. Allereerst bepalen we de maximale afmetingen van de leidingen. Dit in verband met het gewicht, de ruimte en de afmetingen van het transportmiddel. Vervolgens bepalen we op welke volgorde de onderdelen in de verpakking gaan en de materialen om de producten in te verpakken.

Richtlijnen voor montage prefab constructie

Geprefabriceerde constructies kunnen eenvoudig of complex zijn. Daarom staan we ook voor u klaar als u zinvolle richtlijnen wilt voor wat betreft de montage. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om voor u het beginpunt en eindpunt te bepalen in verband met de bouwtolerantie.

Hebt u specialistisch advies nodig over de uitvoering van een project? Roep de hulp in van onze adviseur. Bel hiervoor 06-212 616 02 of stuur een e-mail.

 

 

De Prefab Specialist - Generatorstraat 13a - 3903 LH  Veenendaal

Website door: DKGS Agency
SEO teksten: Tekstbureau Kiki Koning